Ez történt a 31. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2024.május 6

Csapatunk vesztes állásból fordítva rendkívül fontos győzelmet aratott Siófokon a bajnokság 31. fordulójának mérkőzésén és három találkozóval a zárás előtt nyolc pontos előnyre tett szert a legjobb kiesővel szemben.

A Nyíregyháza otthon tartotta a három pontot és a hátralévő meccsek eredményeitől függetlenül megnyerte a bajnokságot. Az ETO nyert a kieső-jelölt Pécs ellen és hétfő estig biztosan feljutó helyen tanyázik. A Szeged budafoki vereségével tulajdonképpen kiszállt a feljutásért zajló versenyfutásból. A Kozármisleny meglepetésre pont nélkül maradt hazai környezetben a BVSC-vel szemben, a Kazincbarcika pedig idegenben győzte le a Haladást, mely így még nem menekült meg a kieséstől. A sereghajtó Mosonmagyaróvár meglepte a fővárosban a Soroksárt és négy gólt szerezve hazavitte a három pontot. A Tiszakécske a múlt heti, Fáy utcai bravúr után ezúttal legyőzte az Ajkát, ám így is hét pont a lemaradása a még bent maradást érő helytől.

Eredmények: Siófok-Aqvital FC Csákvár 1-2, Nyíregyháza-Gyirmót 3-1, ETO FC Győr-Pécs 3-1, Budafok-Szeged 1-0, Kozármisleny-BVSC 0-2, Haladás-Kazincbarcika 1-3, Soroksár-Mosonmagyaróvár 3-4, Tiszakécske-Ajka 2-1.

A Honvéd-Vasas találkozót május 6-án 20 órakor rendezik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020