Megúszta a súlyosabb sérülést

Szerzo:
Feltoltve: 2024.április 25

A tavaszi idény egyik kellemes meglepetését a 18 éves Dusinszki Szabolcs okozta csapatunkban. Télen érkezett kölcsönbe Felcsútról Csákvárra és a beilleszkedés után a Kazincbarcika elleni sorsdöntő mérkőzésen már a kezdőcsapatban találta magát. Hogy nem ajándékba kapta a bizalmat bizonyítja, hogy egyből gólt szerzett és döntő érdemeket szerzett abban, hogy ponttal tértünk haza a rivális otthonából. Nem volt meglepő hát, hogy a következő játéknapon, a Vasas ellen is kezdőként számított rá Tóth Balázs vezetőedző. Bár csapatunknak nem sikerült a bravúr (2-3) az angyalföldiek ellen, rutinos futballistákat idéző gólt szerzett, s alakította 2-2-re az eredményt. Kétszer volt kezdő, és két gólt szerzett, ennél szebb bemutatkozást kívánni sem lehetett volna.

Ezek után természetes volt, hogy Ajkán is a kezdőtizenegy tagjaként kezdte a mérkőzést. Sajnos azonban az első félidőt sem tudta végig játszani, a 36. percben le kellett cserélni, majd legutóbb, a Gyirmót ellen a keretbe sem került be.

  • Az ajkai összecsapás első félidejében, a hazaiak tizenhatosának előterében, egy ütközést követően nem tudtam tompítani az esést, a vállamra érkeztem – felelte érdeklődésünkre Dusinszki Szabolcs. – A karomat is alig tudtam megmozdítani, így esélyem sem volt a folytatásra.

Kívülről is csúnyának tűnt az ütközés …

  • Kezdetben benne volt, hogy súlyosabb a sérülés, akár még műtét is lehet a dologból, de szerencsére nem történt akkora baj. Az mri-vizsgálatok alapján “csak” meghúzódtak a vállszalagok, s napról napra javulok.

Egy sérülés soha nem jön jókor, de Dusinszki Szabolcs kimondottan pechesnek mondhatja magát: beverekedte magát a csapatba, gólokat szerzett, remek formában futballozott, erre most kidőlt a sorból. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy gyorsan gyógyul és hamarosan visszatérhet a pályára.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020