Nem sikerült megtörni a rossz sorozatot

Szerzo:
Feltoltve: 2024.április 23

Továbbra sem sikerült megtörni csapatunk Gyirmót elleni rossz sorozatát- utoljára 2020-ban szereztünk pontot a győri gárda ellen -, a bajnokság hétvégi fordulójában, hazai pályán 2-0-ás vereséget szenvedett.

  • A vereség ellenére nem tudom bántani a játékosokat – kezdte értékelését Tóth Balázs vezetőedző. – Odatették magukat a meccsen, mentek, küzdöttek, de sajnos nem sikerült a pontszerzés. Az első félidőben nekünk volt ajtó-ablak ziccerünk, ám kihagytuk. Ezt követően nem kaptunk meg egy egyértelműnek tűnő tizenegyest, mikor Ominger Gergőt hátulról felborította Kovács Milán és még rá is esett, majd az első félidő végén a vendégek egy minimum véleményesnek nevezhető találattal megszerezték a vezetést. Kicsun a térfelünk közepén hátulról földre vitte Murkát, a játékvezető azonban tovább engedte a gyirmóti akciót, melynek végén aztán éppen a szabálytalankodó szélső lőtt a hálóba. A szünet után mi domináltunk, de nem tudtunk a kapuba találni. A hajrában mindent egy lapra feltéve mentünk előre, rutinos hazaiak pedig az utolsó percben bebiztosították győzelmüket.

Szerencsénkre az eredmények úgy alakultak, hogy megőriztük előnyünket riválisaink előtt a táblázaton. A hétvégén a hétfőn edzőt váltó – Szekeres Tamás lemondott posztjáról – BVSC vendége lesz csapatunk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020