Mostanában még pontot sem szereztünk …

Szerzo:
Feltoltve: 2024.április 19

A bajnokság hétvégi, huszonkilencedik fordulójának mérkőzésén a táblázat hatodik helyén tanyázó Gyirmót együttesét fogadja csapatunk.

A győri kék-sárga alakulat kimondottan a “nem szeretem” csapatok kategóriájába tartozik. Függetlenül attól, hogy hol helyezkedtünk el a táblázaton, a velük megvívott meccseken nem sok sikerélményben volt részünk. Az őszi odavágón például hiába egyenlítettünk Simon Andris góljával a második félidő elején, a 91. percben kapott találat miatt mégis pont nélkül maradtunk.

A Tamás Zsolt dirigálta gárda jelenleg négy ponttal áll csapatunk előtt, azaz egy sikerrel felzárkózhatunk mögé a táblázaton.

Jól kezdte a tavasz a Gyirmót, az első hét fordulóban veretlen maradt, ám azt követően zsinórban három (Kazincbarcika, Vasas, Ajka) vereséget szenvedett. Mielőtt azonban temetni kezdték volna az együttest, gyorsan kilábalt a hullámvölgyből és előbb Siófokról vitte haza a három pontot, majd egy hete legyőzte a BVSC-t. Múlt vasárnapi keretéhez képest változás, hogy három eltiltott (meghatározó) játékosa, Szegi Vince, Medgyes Zoltán és Szőke Gergő is letöltötte büntetést a legutóbbi fordulóban, s visszatérhetnek a kezdőcsapatba.

A vasárnapi bajnoki összecsapás 17 órakor kezdődik Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020