Ki állítja meg az Ajkát?

Szerzo:
Feltoltve: 2024.április 11

A hétvégén a bajnokság 28. fordulójának mérkőzésein lépnek pályára a másodosztály csapatai. Együttesünk a táblázat hetedik helyén álló, bombaformában lévő Ajka vendége lesz vasárnap.

A téli szünetre még úgy mentek el az NB II-es pontvadászat gárdái, hogy a Veszprém vármegyei alakulat a kiesést jelentő 16. helyről várta a folytatást. Aztán elkezdődött a tavaszi idény és az ősszel, szezon közben érkezett Schindler Szabolcs vezetőedző irányításával óriási menetelésbe kezdett az alakulat. Idén tíz meccsen lépett pályára a zöld-fehér együttes – a decemberben elhalasztott összecsapását februárban pótolta -, nyolc alkalommal győztesen hagyta el a pályát és csak a Vasas, illetve Siófok otthonában végzett döntetlenre. Ami különösen szemet szúró, hogy ezeken a meccseken összesen 4(!) gólt kaptak Tar Zsolték, hétszer érintetlen maradt a hálójuk.

Ezek után jogosan merül fel a kérdés: ki fogja megállítani tavasszal az Ajkát? Reményeink szerint csapatunk, mely számtalan alkalommal bizonyította már, hogy képes a mezőny legjobb együtteseinek a dolgát is megnehezíteni …

Ősszel, hazai környezetben, Nagy Zoárd 45. percben szerzett góljával 1-0-ra legyőztük hétvégi vendéglátónkat.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020