Ez történt a 27. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2024.április 8

Bár csapatunk kétszer is egyenlített a Vasas elleni összecsapáson – Nagy Zoárd és Dusinszki Szabolcs is szépségdíjas gólt szerzett -, az angyalföldiek harmadik találatára már nem maradt válasza.

Az ETO nem hibázott hazai pályán a Soroksár ellen, így nem változott a sorrend a dobogón. A Szeged Kispesten köszörülte ki a múlt heti csorbát, s hat pontos távolságból üldözi a feljutó helyen álló győrieket. A Kozármisleny a forduló meglepetését okozva kikapott otthon a Kazincbarcikától. A Siófok pont nélkül maradt otthon a Gyirmót ellen, s ezzel egyre nehezebb helyzetbe kerül a kiesés elleni harcban. Az Ajka a fővárosban is folytatta tavaszi menetelését, ezúttal a BVSC otthonából vitte haza a pontokat. A Budafok vereséget szenvedett Szombathelyen, így továbbra is borotvaélen táncol a kiesés és bent maradás határán. A Tiszakécske sorsa minden bizonnyal megpecsételődött azzal, hogy kikapott a sereghajtó Mosonmagyaróvártól, hét fordulóval a zárás előtt nyolc pontra áll a még bent maradást jelentő helytől.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Vasas 2-3, ETO FC Győr-Soroksár 2-0, Honvéd-Szeged 0-1, Kozármisleny-Kazincbarcika 0-2, Siófok-Gyirmót 2-4, BVSC-Ajka 0-2, Haladás-Budafok 2-0, Tiszakécske-Mosonmagyaróvár 0-1.

A Nyíregyháza-Pécs találkozót május 8-án 20 órakor rendezik.

FRISS: Nyíregyháza-Pécs 2-1

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020