Visszatérők és hiányzók

Szerzo:
Feltoltve: 2024.március 28

A hét végén folytatódik a másodosztályú bajnokság. Csapatunk a táblázaton velünk azonos pontszámmal álló Kazincbarcika vendége lesz.

  • Babós Levente érthető módon feldobott hangulatban tért vissza az U20-as válogatottól, és ma már az U21-es nemzeti csapattal Kazahsztánban járt Ominger Gergő is a csapattal edz – tudtuk meg vezetőedzőnktől, Tóth Balázstól. – Mindkét játékosunk egészséges, miként a bajnoki szünet alatt bekapcsolódott a közös munkába a korábban sérüléssel bajlódó Farkas Aurél és László Noel is. Ugyanakkor a vasárnapi összecsapáson nem számíthatunk Szalai Péter játékára, aki legutóbb begyűjtötte ötödik sárga lapját, így léphet pályára Kazincbarcikán, valamint a még mindig nem száz százalékos Major Marcellre.

A borsodi alakulat elsősorban hazai pályán gyűjtögeti pontjait, tizenkét Barcikán megvívott összecsapásán csupán egyszer szenvedett vereséget. Az elmúlt hetekben tovább erősödött kerete, a DVSC-től távozó egykori válogatott játékos, Varga József már be is mutatkozott a gárdában.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020