Ez történt a 25. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2024.március 18

Csapatunk a második félidőben csereként pályára lépő Simon András góljával rendkívül fontos győzelmet aratott a bajnokság 25. fordulójának összecsapásán a Pécs ellen, s ezzel ellépett a kiesés rémétől fenyegetett zónától.

Ismét olyan eredmények születtek, hogy még tovább tömörödött a középmezőny, lassan a hatodik helytől lefelé mindenki érintett lesz a kiesés elleni küzdelemben. A listavezető Nyíregyháza zsinórban harmadik meccsén maradt nyeretlen, ezúttal a Szeged vitt el egy pontot Balmazújvárosból. Az ETO és a Vasas kihasználta a szabolcsiak újabb botlását és kettő pontot faragott hátrányából, ám még így is tekintélyes (8 pont) a lemaradásuk. A Kozármisleny papírforma győzelmet aratott a sereghajtó ellen és stabilan őrzi ötödik helyét. A Gyirmót a hajrában kapott góllal szenvedett vereséget, a Soroksár viszont az első félórában elveszítette a meccset Kispesten. A BVSC meglepően simán verte a Kazincbarcikát. Az Ajkának sokba került a kihagyott tizenegyes, csak egy pontot vitt haza Siófokról. Sem a Tiszakécske, sem a Budafok nem örülhet a döntetlennek, az egy pont mindkét gárdának kevés a bent maradásért vívott harcban.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Pécs 1-0, Nyíregyháza-Szeged 0-0, Haladás-ETO FC Győr 1-3, Gyirmót-Vasas 1-2, Kozármisleny-Mosonmagyaróvár 2-1, Honvéd-Soroksár 4-1, BVSC-Kazincbarcika 3-0, Siófok-Ajka 1-1, Tiszakécske-Budafok 2-2.

A magyar válogatott felkészülési mérkőzései miatt most kéthetes szünet következik a bajnokságban.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020