László és Farkas is visszatérésre kész

Szerzo:
Feltoltve: 2024.március 16

Vasárnap délután a kiesés elleni küzdelemben közvetlen riválisnak számító Pécs együttesét fogadja csapatunk. Az összecsapást Sipos Tamás vezeti, segítői Punyi Gyula és Márkus Péter lesznek.

  • Kezdem a jó hírrel – vágott bele bajnoki előtti felvezetésébe vezetőedzőnk, Tóth Balázs. – László Noel és Farkas Aurél felépült hosszabb, rövidebb sérüléséből, s mindketten visszatérésre készen várják a holnapi összecsapást. Ugyanakkor Major Marcellre és Fejős Áronra még nem számíthatunk ezen a hétvégén.

Jó lenne egymás után két meccset nyerni …

  • Bármilyen furán hangzik, idegenben több pontot szereztünk, mint hazai pályán. Idén nyeretlenek vagyunk itthon, utolsó két hazai meccsünket sajnos elveszítettük (Soroksár, Szeged), míg Budafokról és legutóbb Mosonmagyaróvárról haza hoztuk a három, három pontot. Ahhoz, hogy ne kelljen idegeskednünk az utolsó fordulókban, kellenek a itthoni győzelmek is.

A Pécs számára legalább olyan fontos lesz a találkozó …

  • Nem altat el a PMFC jelenlegi szereplése, bravúrra lesz szükségünk a győzelemhez. Tisztában vagyunk vele, a Baranya vármegyeiek is az életükért küzdenek, de ezt a mérkőzést mindegy, hogy milyen játékkal, de be kell húznunk.

A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020