Újabb hatpontos meccs következik

Szerzo:
Feltoltve: 2024.március 15

Máris nyakunkon a bajnokság huszonötödik fordulójának mérkőzése. Vasárnap 17 órakor a táblázat tizennegyedik – még éppen bent maradást érő – helyén tanyázó Pécs együttesét fogadja csapatunk Csákváron.

A Baranya vármegyei gárda elsősorban kevés kapott góljának köszönhetően a középmezőny elején töltötte a téli szünetet, ám a február nem úgy alakult számára, ahogy azt szurkolói elképzelték. Az idén eddig lejátszott hat találkozón mindössze két döntetlenre futotta erejéből, négyszer pedig verséget szenvedett. Ennek köszönhetően pedig megcsapta a kiesés szele a piros-fekete alakulatot is. A Vasas elleni vereséget követően Kulcsár Árpádot Mátyus János váltotta a PMFC kispadján.

A Siófok elleni 2-2-es tavaszi rajt után zsinórban négyszer nem szerzett pontot a gárda. Igaz, sorsolása is igencsak nehéz volt, hiszen a Kazincbarcika, Vasas, Ajka trió remek formában kezdte a szezont, de Gyirmóton sem egyszerű a pontszerzés. Legutóbb viszont bravúros döntetlent ért el a BVSC ellen, lévén Szekszárdi Tamás és Krausz Raul kiállítása miatt kettős emberhátrányban futballozva mentette ikszre a találkozót.

Ősszel Nagy Zoárd hajrában szerzett góljával meglepetésre sikerült mindhárom pontot haza hoznunk Pécsről. Most hasonló bravúrra lesz szükségünk, hiszen egy győzelemmel leszakíthatjuk magunkról rivlisunkat, s nagy lépést tehetünk a bent maradás kiharcolása felé.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020