Ez már egy másik Mosonmagyaróvár …

Szerzo:
Feltoltve: 2024.március 7

Csapatunk házi gólkirálya, Nagy Zoárd 2023 nyarán Mosonmagyaróvárról szerződött klubunkhoz. A hétvégén éppen a Győr-Sopron vármegyei alakulathoz utazunk bajnoki mérkőzésre, így nem meglepő módon őt faggattuk, mit is kell tudnunk vasárnapi vendéglátónkról.

  • A tavalyi gárda alaposan átalakult nyáron, illetve a téli átigazolási időszakban, így ez már egy másik csapat, mint amiben még én szerepeltem – felelte érdeklődésünkre hórihorgas támadónk. – Nem csak új játékosok, hanem új szakmai stáb is érkezett Óvárra januárban, így minden bizonnyal a játékstílusa is változott. Természetesen azért akadnak még ismerősök a keretében, de úgy gondolom, nekünk csak saját magunkkal szabad és kell foglalkoznunk.

A Mosonmagyaróvár sereghajtóként küzd a bent maradásért …

  • … éppen ezért nem szabad félvállról venni. Igazából nagyon nehéz helyzetben van a gárda, hiszen 15 pont a lemaradása a még bent maradást jelentő 14. helytől, de talán pont ezért játszhat már felszabadultan. Nem kell betolnia a buszt a kapu elé, nyugodtan támadhat, szóval nehéz összecsapás vár ránk.

Legutóbb a Budafok elleni meccs előtt beszélgettünk …

  • … és nyertünk, ráadásul én is a kapuba találtam. Látatlanban, most is elfogadnám azt az eredményt.

Csapatunk vasárnapi mérkőzése 14 órakor kezdődik Mosonmagyaróváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020