Mi akartunk futballozni, s ez 3 pontot eredményezett

Szerzo:
Feltoltve: 2024.február 27

Mint köztudott, csapatunk vasárnap, a bajnokság 22. fordulójának mérkőzésén idegenben győzte le a kiesés elleni küzdelemben közvetlen vetélytársnak számító Budafok együttesét.

  • Hét bajnoki után nagyon kellett a siker – kezdte értékelését egy nagy sóhaj kíséretében csapatunk vezetőedzője, Tóth Balázs. – Hiába vezettünk az elmúlt mérkőzéseken Kispesten, Szombathelyen vagy éppen a Soroksár ellen, mégsem tudtuk begyűjteni a három pontot.

Nem ígérkezett könnyűnek a budafoki összecsapás …

  • Hozzánk hasonlóan rossz passzban lévő együtteshez utaztunk. Ugyan a budafoki pálya talaja nem kedvezett a mi stílusunknak, ennek ellenére a találkozó nagy részében domináltunk. Mezőnyfölényünk ellenére nem volt könnyű feltörni a hazaiak védelmét. A második félidő elején sajnos egy olyan szituációból kaptunk gólt, melyre előzetesen igyekeztünk felkészülni. Szerencsére a hátrány nem okozott görcsösséget, rendszert váltottunk, s érezni lehetett, nem fogjuk vesztesen elhagyni a pályát.

Bátor húzásnak tűnt, hogy két fiatalt is vesztes állásnál cserélt be …

  • Az egyaránt 18 éves Dusinszki Szabolcs és az NB II-ben először pályára lépő Oleh Yablonskyi is jól szállt be, míg a 23 éves Nagy Zoárd győztes gólt szerzett az utolsó percben. Mindenki hozzátette a magáét, hogy megfordítsuk az eredményt. Úgy gondolom, mi akartunk futballozni, mi tettünk többet a győzelemért, így megérdemelt a győzelmünk. Ezt a sikert, csapatunk tiszteletbeli tagjának, a 46 éves korában váratlanul elhunyt Csárlinak ajánljuk.

Csapatunk a hétvégén a táblázat negyedik helyén álló Szeged együttesét fogadja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020