Ez történt a 22. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2024.február 26

A bajnokság tegnapi, 22. fordulójában csapatunk Simon András és Nagy Zoárd góljaival, vesztes állásból fordítva idegenben győzte le a Budafokot, s ellépett riválisától a táblázaton.

A Vasas sokadjára sem tudta kihasználni, hogy ha csak időlegesen is, de feljutó helyre lépjen előre. Hiába vezettek a piros-kékek Kazincbarcikán, a hazaiak a hajrában egyenlítettek, így az angyalföldiek továbbra is üldöző szerepre kárhoztatnak a Győr mögött. A Szeged egy óra alatt eldöntötte a mérkőzés sorsát a BVSC ellen, a Kozármisleny viszont vereséget szenvedett Soroksáron, így a két csapat helyet cserélt a táblázaton. A sereghajtó Mosonmagyaróvár pontot lopott a Gyirmóttól, de ez a döntetlen nem sokat ér számára a kiesés elleni harcban. A Siófok megszakította a Honvéd veretlenségi sorozatát, meglepetésre mindhárom pontot hazavitte a Bozsik Arénából. A Haladás fontos győzelmet aratott a Tiszakécskével szemben, míg a Pécs – immár Mátyus Jánossal a kispadján – zsinórban harmadik vereségét szenvedte el.

Eredmények: Budafok-Aqvital FC Csákvár 1-2, Kazincbarcika-Vasas 1-1, Szeged-BVSC 2-0, Soroksár-Kozármisleny 2-1, Mosonmagyaróvár-Gyirmót 2-2, Honvéd-Siófok 0-1, Haladás-Tiszakécske 2-1, Pécs-Ajka 0-1.

Az ETO FC Győr-Nyíregyháza rangadót február 26-án 20 órakor rendezik.
FRISS: ETO FC Győr-Nyíregyháza 0-1

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020