Új edző a fővárosiak kispadján

Szerzo:
Feltoltve: 2024.február 23

Máris nyakunkon a bajnokság 22. fordulójának mérkőzése. Vasárnap kora délután Budafokon lép pályára csapatunk a pontszerzés reményében.

Nem lehet azt állítani, hogy bombaformában lévő ellenfelek találkoznak a hétvégén, a Promontor utcában. A BMTE jelenleg csak jobb gólkülönbségének köszönheti, hogy nincs kieső helyen. Utolsó három mérkőzését zsinórban elveszítette – a Vasas ellen menet közben bepótolt összecsapáson 0-0-ra végzett -, s az utolsó, a múlt vasárnapi, BVSC elleni 1-2 a héten Erős Gábor vezetőedző állásába került. Helyét a Honvéd egykori sokszoros válogatottja, Dajka László vette át a kispadon. Az új szakvezető első találkozóján nem számíthat a legutóbb ötödik sárga lapját begyűjtő balhátvédre, Kalmár Olivérre.

Hogy Dajka László milyen változásokat hajt végre akár az összeállítás, akár a taktika terén, megjósolhatatlan. Az viszont biztos, hogy a piros-feketék kúszni, mászni fognak a siker érdekében, azaz kőkemény kilencven percre készülhetünk.

A vasárnapi bajnoki mérkőzés 14 órakor kezdődik a XXII. kerületben, az összecsapást Nagy Róbert vezeti,segítői Szécsényi István és Punyi Gyula lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020