Nem volt velünk a kapufa …

Szerzo:
Feltoltve: 2024.február 13

A bajnokság huszadik fordulójának mérkőzésén csapatunk ugyan megrángatta az oroszlán bajuszát, de mindez nem eredményezett pontot.

  • Bár 2-1-re kikaptunk az ETO FC Győrtől, úgy gondolom, a pályán eltüntettük a két gárda ereje közti különbséget – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Tóth Balázs. – Kis túlzással, a győriek második gólját szerző, a spanyol élvonalbeli Getafeben is szerepelt Anton Paul transzfer értéke egyedül magasabb, mint a komplett csapatunké. Az első félidőben kimondottan jól futballoztunk, és a második játékrészben is megvoltak a lehetőségeink.

Az ETO-stadion kapufája a hazaiakkal volt …

  • Természetesen a győrieknek is voltak helyzeteik, de két olyan gólt kaptunk, melyek ha egy kis szerencsénk van, a labda elkerüli a kapunkat. A tizenegyesre Zelizi Patrik jó irányba mozdult el, ám Bumba lövése a kapufán csattant. A labda azonban nem előre, hanem oldalra pattant, ahonnan Vianna azonnal kapura akart lőni, de eltörte a labdát, mely így Lukics elé került. Az ex-honvédos gólzsák pedig nem hibázta már el a ziccert. A második gólnál “Zizi” leért Anton óriási lövésére, kapufára ütötte a labdát, mely azonban nem kifelé, hanem befelé pattant. Ugyanakkor a mi fejesünk például hiába jutott már túl a győri kapuson, Szépe Jánosnak sikerült a gólvonalról tisztázni.

Szavaiból ítélve, a vereség ellenére nincs elkeseredve …

  • Valóban, sőt … Nem szokásom a nyilvánosság előtt értékelni a játékosaimat, megteszem ezt az öltözőben, de most kivételt teszek. A védelem közepén két 19 éves fiatallal léptünk pályára. Babós Levente és a kezdőként először szerepet kapó Gregor Zalán egyaránt remek teljesítményt nyújtott, a rutinos Nenad Lukicsnak nem sok levegőt engedtek, míg az első számú kapussá előlépett Zelizi Patrik több bravúrt is bemutatott. Bizakodással tölt el, hogy a 20 éves Gazdag Vajk is egyre inkább korábbi önmagát idézi, szóval nincs okunk a búslakodásra. Az viszont tény, zsinórban négy idegenbeli összecsapás után, a következő bajnokin, hazai pályán már nyernünk.

Csapatunk vasárnap délután a Sorok együttesét fogadja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020