Ez történt a 20. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2024.február 12

Csapatunk Tamás Nándor góljával ugyan vezetett a bajnokesélyes ETO FC Győr otthonában, ám a hazaik végül megfordították az eredményt, így pont nélkül tértünk haza.

A listavezető Nyíregyháza hiába vezetett a szünetben, ráfizetett egyetlen figyelmetlenségére és pontot veszített Kispesten. A Vasas magabiztosan nyert sereghajtó otthonában, s mivel a Szeged meglepetés hazai pályán vereséget szenvedett az Ajkától, fellépett a dobogó harmadik fokára. Sokáig úgy tűnt, a Kozármisleny mindhárom pontot hazaviszi Szombathelyről, ám a zöld-fehérek a hajrában egyenlítettek. A Gyirmót, a Kazincbarcika és a Siófok is három gólt szerezve nyert Budafokon, Pécsett, illetve Tiszakécskén. Az utolsó negyedóra kezdetén még a BVSC vezetett Soroksáron, ám a hazaiak fordítani tudtak és otthon tartották a rendkívül fontos három pontot.

Eredmények: ETO FC Győr-Aqvital FC Csákvár 2-1, Honvéd-Nyíregyháza 1-1, Mosonmagyaróvár-Vasas 1-3, Szeged-Ajka 0-2, Haladás-Kozármisleny 1-1, Budafok-Gyirmót 1-3, Pécs-Kazincbarcika 0-3, Soroksár-BVSC 2-1, Tiszakécske-Siófok 1-3.

Szerdán öt mérkőzést rendeznek az NB II-ben, ekkor pótolják a 2023. december 10-én elmaradt összecsapásokat.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020