Ez történt a 19. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2024.február 5

A hét végén megkezdődött, pontosabban folytatódott a másodosztályú bajnokság tavaszi idénye. Csapatunk a bent maradásért vívott harcban közvetlen riválisnak számító Haladás otthonából Artem Nahirnij és Farkas Aurél góljainak köszönhetően ponttal tért haza.

A 20. fordulóban több találkozó is csupán az utolsó pillanatban dőlt el, s természetesen ismét akadt jókora meglepetés. A feljutás egyik legfőbb esélyesének tartott, tucatnyi légióst alkalmazó ETO FC Győr vereséget szenvedett a kiesés elől menekülő, újonc BVSC otthonában. A ragyogó őszt produkáló Kozármisleny hazai pályán botlott az első félévben mélyrepülésben lévő Honvéd ellen. A listavezető Nyíregyháza ezzel szemben érvényesítette a papírformát és megnyugtató előnyre tett szert az első helyen. A Gyirmót és a Kazincbarcika a hosszabbításban csikarta ki a győzelmet a Soroksár és a Mosonmagyaróvár ellen, de a Pécs is csak az utolsó percekben szerzett góllal mentette döntetlenre a Siófok elleni összecsapást. kieső helyen álló Ajka az első negyedórában elrendezte a három pont sorsát a Budafok ellen és ezzel egyet lépett előre a táblázaton.

Eredmények: Haladás-Aqvital FC Csákvár 2-2, Nyíregyháza-Tiszakécske 2-0, BVSC-ETO FC Győr 1-0, Kozármisleny-Honvéd 1-2, Gyirmót-Soroksár 1-0, Kazincbarcika-Mosonmagyaróvár 1-0, Pécs-Siófok 2-2, Ajka-Budafok 3-1.
A Vasas-Szeged rangadót február 5-én, hétfőn 20 órakor rendezik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020