Tovább fiatalodik keretünk

Szerzo:
Feltoltve: 2024.január 29

Már a törökországi edzőtáborba való indulás előtt eldőlt, hogy a 18 éves Dusinszki Szabolcs, illetve a 20 esztendős Artem Nahirnij a tavaszi idényben csapatunkat erősíti. Három fiatal sorsáról viszont a side-i tartózkodás alatt döntött szakmai stábunk.

  • A Siófokon, illetve a Videotonban nevelkedő, legutóbb Balatonfüreden játszó 22 éves, jobb oldalon bevethető Szalai Pétert szeretnénk átigazolni, az ő esetében már csak klubjával kell dűlőre jutnunk – tudta meg honlapunk csapatunk vezetőedzőjétől, Tóth Balázstól. – A csákvári Decinger Norbert jókora vargabetű után térhet haza az Aqvitalhoz. A Főnix, majd MTK után az NB III-as Bicskében szerepelt, míg az elmúlt fél évet Ausztriában töltötte, most elfogadta szerződésajánlatunkat, így csak a papírmunka van hátra, hogy pályára léphessen. A 18 éves szélső támadó, Oleh Yablonskyi 2022 nyarán Ukrajnából érkezett Felcsútra. Az elmúlt fél évben a harmadosztályban szereplő Puskás Akadémia II-ben játszott, most fél évre kölcsönkaptuk.

Mindhárom fiatal az edzéseken nyújtott hozzáállásával, a felkészülési meccseken mutatott teljesítményével érdemelte ki stábunk szerződésajánlatát.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020