Tiszakécskén sokat tehetünk a nyugodt tavaszért

Szerzo:
Feltoltve: 2023.december 1

A bajnokság tizenhetedik fordulójában idegenben, Tiszakécskén lép pályára csapatunk. A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapást Sipos Tamás vezeti, segítői Szécsényi István és Tőkés Róbert lesznek.

A múlt vasárnap elszenvedett súlyos vereség után máris itt a lehetőség a javításra. Vendéglátónk az a Tiszakécske együttese, mely hat ponttal kevesebbet gyűjtve jelenleg a tizenötödik helyen tanyázik. Győzelmünk esetén tekintélyes előnyre tehetünk szert riválisunkkal szemben a kiesés elleni harcban.

Az akkor még Vas László által dirigált gárda utoljára hét fordulóval ezelőtt, október elsején nyert utoljára, akkor Mosonmagyaróvárról vitte haza a három pontot. A november első hétvégéjén elszenvedett ajkai vereséget követően aztán edzőt váltott a Bács vármegyei gárda és egykori szakvezetőnk, Toldi Gábor kezébe adta a dirigensi pálcát. A kécskei együttest egyetlen ellenfele sem futballozta le az ősszel: hatszor egygólos vereséget szenvedett, s csak az ETO tudta két góllal legyőzni. Legnagyobb problémája a krónikus góltalanság, utolsó három találkozóján egyszer sem talált a kapuba.

Amire nem árt, ha külön is felkészülünk: Torvund Alexander (jelenleg a Tiszakécske házi gólkirálya) és Kocsis Dominik tavasszal még csapatunkat erősítette. Most minden bizonnyal kettőzött bizonyítási vágytól vezérelve lépnek pályára ellenünk.

Ami csapatunkat illeti, Murka Benedek és Farkas Aurél letöltötte eltiltását, mindketten visszatérhetnek a keretbe. Nagy Zoárdnak a Nyíregyháza ellen felszakadt a fejbőre, de sebe szépen gyógyul, nincs akadálya a játékának.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020