Az év utolsó hazai meccse következik

Szerzo:
Feltoltve: 2023.november 24

Bár idén még három forduló vár a másodosztályú bajnokság résztvevőire, csapatunk utolsó hazai összecsapására készül a hétvégén. A vasárnapi, Nyíregyháza elleni találkozót követően ugyanis decemberben utazunk Tiszakécskére, majd Kispestre is. Sőt, az új esztendő első két mérkőzését szintén idegenben vívjuk, megyünk a listavezető ETO-hoz, majd Szombathelyre.

Szeretnénk szépen búcsúzni közönségünktől vasárnap, ám mint ahogy egyetlen találkozón, a Nyíregyháza ellen sem lesz könnyű dolgunk. Sőt! A Szpari nem véletlenül áll magabiztos előnnyel a feljutást jelentő helyen. Tímár Krisztián vezetőedző remek csapattá gyúrta össze a nyáron alapos vérátömlesztésen átesett gárdát. A tizenhárom érkező ellenére nagyon gyorsan összeállt az együttes, mely nem csak szervezettségével tűnik ki a mezőnyből, hanem egyéni képességek dolgában is jól áll. Nagy Dominik, Géresi Krisztián nem véletlenül fordult meg a felnőtt, Kovácsréti Márk, Nagy Barnabás, vagy éppen Farkas Bendegúz a korosztályos válogatottakban.

  • Igyekeztünk felkészülni a Nyíregyházából, mely nem csak szervezett védekezésének, hanem gólerős támadójátékának is köszönheti második helyét – dicsérte vasárnapi vendégünket Tóth Balázs vezetőedző. – Murka Benedek és Farkas Aurél kiesése komoly érvágás számunkra, de bízunk benne, hogy a most lehetőséget kapók kellő hatékonysággal tudják helyettesíteni őket.

A vasárnap 13 órakor kezdődő találkozót Rúsz Márton vezeti, segítői Punyi Gyula és Márkus Péter lesznek.

Egy nap híján napra pontosan egy éve, 2022. november 27-én 3-0-ra nyertünk idegenben a Nyíregyháza ellen, majd idén májusban, az utolsó előtti fordulóban 2-1-re győztünk a piros-kékek ellen hazai pályán. Hasonló eredménnyel most is kiegyeznénk!

Hajrá Csákvár!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020