Ismerősök, mindkét oldalon …

Szerzo:
Feltoltve: 2023.november 23

A bajnokság hétvégi, tizenhatodik fordulójában azt a Nyíregyháza Spartacus gárdáját fogadja csapatunk, mely megnyugtató, hatpontos előnnyel áll a feljutást jelentő második helyen a dobogó alsó fokán tanyázó Vasas előtt.

A szabolcsi alakulat mindössze egyetlen bajnoki találkozón nem szerzett pontot az ősszel, az angyalföldi vendégjátéka során szenvedett csupán vereséget. A Pécs után a második legkevesebb gólt kapta, mindössze tizenkettőt. Igaz, csapatunk is csak kettővel többször kapitulált, azaz két, nagyon stabil védelemmel rendelkező gárda találkozik vasárnap kora délután.

Mindkét oldalon akadnak régi ismerősök, akik minden bizonnyal kettőzött akarattal lépnek pályára, ha lehetőséget kapnak a vezetőedzőktől. A vendégoldalon Alaxai Áron – aki tavasszal még együttesünket erősítette – vélhetően a kezdőben kap lehetőséget, lévén a Szpari középső védő csapatkapitányát, Baki Ákost legutóbb kiállították, míg Rjaskó Mihályt sérülés miatt az első félidőben le kellett cserélni a BVSC ellen.

Nálunk Farkas Aurél mondhatja el magáról, hogy a közelmúltban erősítette a Nyíregyházát – a 2020-21-es idényben 27 meccsen lépett pályára piros-kékben -, ám eltiltása miatt ő biztosan nem léphet pályára. Ugyanakkor Papucsek Barna a nyáron éppen a Spartacustól érkezett Csákvárra, miként Major Marcell is Szabolcsban töltötte a tavaszt. Amennyibe Tóth Balázs bizalmat szavaznak nekik, ők (fő)szerepet kaphatnak a hétvégi rangadón.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020