Ez történt a 14. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2023.november 6

A bajnokság tegnapi, tizennedgyedik fordulójában csapatunk rendkívül fontos győzelmet aratott a Siófok ellen, s ezzel előrelépett a táblázat hatodik helyére.

Jó napjuk volt az élzemőny tagjainak. A listavezető ETO-nak, illetve a harmadik Kozármislenynek egy gól is elég volt ahhoz, hogy idegenből, Pécsről, illetve a BVSC otthonából hazavigye a három pontot. A Nyíregyháza viszont kétgólos hátrányból állt talpra Gyirmóton, az utolsó fél órában szerzett négy góljának köszönheti győzelmét. A Szeged a hajrában begyötört góllal nyert a Budafok ellen. A Soroksár magabiztosan verte a sereghajtó Mosonmagyaróvárt, míg az Ajka zsinórban elszenvedett kilenc vereség után gyűjtötte be a három pontot. A Haladás fordulatos meccset vívott Kazincbarcikán, ahol a hazaiak a hosszabbításban szerzett góllal csikarták ki a döntetlent.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Siófok 1-0, Pécs-ETO FC Győr 0-1, Gyirmót-Nyíregyháza 2-4, BVSC-Kozármisleny 0-1, Szeged-Budafok 1-0, Kazincbarcika-Haladás 2-2, Mosonmagyaróvár-Soroksár 0-2, Ajka-Tiszakécske 1-0.

A Vasas-Honvéd összecsapást 2023. november 6-án 20 órakor rendezik.
FRISS: Vasas-Honvéd 3-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020