Egyszerűen szerencsétlenek voltunk …

Szerzo:
Feltoltve: 2023.november 2

Kikapni soha nem jó. A hosszabbításban kapott góllal pedig pláne bosszantó. Csapatunk utolsó két bajnoki találkozóját egyaránt úgy veszítette el, hogy a Gyirmót, illetve a BVSC a 92. percben vette be Pécsi Ármin kapuját.

  • Nem tudok mit mondani rá, egyszerűen szerencsétlenek voltunk, pechünk volt a legutóbbi két bajnokin – vélekedett a 2-1-es, illetve 1-0-ás vereségről középső védőnk, Karacs Dániel. – Fizikálisan egyik találkozón sem kerekedtek felénk, hajtottunk a győzelemért, helyzeteink voltak, aztán egy “lehetetlen” fejesből, majd egy enyhén szólva is vitatható tizenegyesből kapott góllal kikaptunk. Sem Gyirmóton, sem a vasutasok ellen nem volt benne a meccsben a vereség. Különösen a BVSC elleni “zakó” fájó, hiszen a fővárosaik szinte a félpályán nem jöttek át a második félidőben, nem is volt védeni valója Árminnak, mégis elvitték a három pontot. Hiába nem volt szerintünk tizenegyes, a játékvezető befújta, Hidi Patrik pedig élt a lehetőséggel.

Két balszerencsés vereség után rendkívül fontos mérkőzés előtt állunk …

  • Megbeszéltük az öltözőben, bosszankodhatunk ugyan, de nem lógathatjuk a fejünket, hiszen a Siófok elleni összecsapás akár sorsdöntő is lehet számunkra. Muszáj nyernünk, különben leromboljuk azt, amit korábban hat meccsen keresztül felépítettünk. Szép dolog, hogy legyőztük a Szegedet, vagy pontot szereztünk Angyalföldön, de a riválisok ellen kell elsősorban a győzelmeink számát szaporítani.

Csapatunk vasárnap 13 órakor a Siófok gárdája ellen lép pályára Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020