Ez történt a 13. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2023.október 30

Csapatunk a találkozó nagy részében óriási mezőnyfölényben játszott a BVSC ellen, a hosszabbításban kapott tizenegyesgóllal mégis vereséget szenvedett a BVSC ellen a bajnokság tizenharmadik fordulójának összecsapásán.

A listavezető ETO egy félidő alatt lerendezte az óváriak elleni meccset, ellenben a Nyíregyháza csak vért izzadva nyert a sereghajtó Ajka ellen. A Vasas vesztett állásból fordítva győzött Tiszakécskén, s mivel a Kozármisleny “csak” döntetlenre játszott a Gyirmót ellen, fellépett a dobogó alsó fokára. A Szeged ugyan vezetett Soroksáron, de végül csak egy pontot vitt haza. A Honvéd hazai környezetben szenvedett vereséget a Kazincbarcikától, s már a tizenegyedik helyig csúszott vissza a táblázaton. A Pécs Szombathelyen szakította meg nyeretlenségi sorozatát, míg a Siófok zsinórban elszenvedett négy vereség után nyert a Budafokkal szemben.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-BVSC 0-1, ETO FC Győr-Mosonmagyaróvár 4-0, Nyíregyháza-Ajka 2-1, Tiszakécske-Vasas 1-2, Kozármisleny-Gyirmót 2-2, Soroksár-Szeged 1-1, Honvéd-Kazincbarcika 0-1, Haladás-Pécs 0-1, Siófok-Budafok 3-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020