Szakály Dini visszavezetné a gárdát a régi útra

Szerzo:
Feltoltve: 2023.október 27

A hétvégén a bajnokság tizenharmadik fordulójának összecsapásán lépnek pályára a másodosztály csapatai. Együttesünk az újonc BVSC gárdáját fogadja Csákváron.

  • Nagyon sajnáljuk, hogy megszakadt veretlenségi sorozatunk a múlt hétvégén, pláne, hogy a játék képe alapján nem volt benne a meccsben a vereségünk – tekintett vissza egy mondat erejéig a gyirmóti 2-1-re csapatunk “karmestere”, Szakály Dénes. – Igyekeztünk túl tenni magunkat a kudarcon a héten, és úgy készültünk, hogy a BVSC ellen ismét visszatérjünk a régi útra. A fővárosi alakulat ugyan újonc, de tele van rutinos játékossal, Hidi Patrik, Nikola Mitrovics, Paulo Vinicius vagy éppen Vernes Richárd nem ma kezdte a szakmát. Az NB II-ben a meccsek nagy részén komoly fizikai küzdelem, “verekedés” zajlik a pályán, ám azért akadnak, akik játsszák a focit. Nagyon fontos meccs előtt állunk, mindenképpen be kell gyűjtenünk a három pontot.

A fővárosi gárda a gyenge bajnoki rajtot követően mára kiegyenesedett, utolsó öt meccsén kétszer nyert (Ajka, Siófok), egyszer döntetlenre végzett (Kazincbarcika), s csupán a Vasas és a Gyirmót ellen maradt pont nélkül.

A vasárnap 13 órakor kezdődő összecsapást Móri Tamás vezeti, segítői Szilágyi Norbert és Bertalan Dávid lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020