Zsinórban három meccset nyert a Gyirmót

Szerzo:
Feltoltve: 2023.október 20

A hét végén a tizenkettedik forduló összecsapásaival folytatódik a másodosztályú bajnokság. Csapatunk vasárnap 13 órakor Gyirmóton lép pályára. A mérkőzést Horváth Tibor vezeti, segítői Szalai Balázs és Szécsényi István lesznek.

Az aktuális formák (utolsó öt forduló) alapján kijelenthető, hogy a 13 pontot szerzett Nyíregyházát követő két legjobb formában lévő együttes találkozik vasárnap kora délután Gyirmóton. Míg csapatunk 11 pontot gyűjtött ez idő alatt, a házigazdák 10 pontot futballoztak össze.

A gyenge bajnoki kezdést követően – csupán a kilencedik fordulóban nyertek először – zsinórban három győzelmet aratott az immár Tamási Zsolt dirigálta gárda, s egycsapásra felzárkózott a középmezőnybe. A jelek szerint tehát rátalált a helyes útra az együttes, játékereje pedig sokkal jobb annál, mint amit jelenlegi helyezése mutat.

Különösen a második félidő második felében veszélyes a Gyirmót: az Ajka elleni 2-1 alkalmával a 79. és 81., a Siófok ellen 1-0-ra megnyert meccsen a 76., míg a BVSC elleni 3-0-ás siker során a 60., 68. és 84. percben szerezte góljait.

A gyirmótiak keretében Jova Bálint és Kovács Milán kisebb sérüléssel bajlódik, ám ők minden bizonnyal vállalni tudják a játékot. A rutinos Hajdú Ádám viszont térdműtéte miatt biztosan kihagyja a vasárnapi rangadót.

A találkozót a hazai klub honlapján, vasárnap 13 órától élőben követhetik figyelemmel szurkolóink.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020