Régi-új edzővel jön az Ajka …

Szerzo:
Feltoltve: 2023.október 7

Vasárnap 15 órakor az Ajka ellen lép pályára csapatunk bajnoki mérkőzésen. A találkozót Nagy Róbert vezeti, segítői Márkus Péter és Kiss Balázs lesznek.

  • Nehogy bárkit is megtévesszen, hogy az Ajka együttes csak a 17. helyen tanyázik a táblázaton, hogy utolsó hat mérkőzését elveszítette – figyelmeztetett a szombati edzést követően Tóth Balázs vezetőedző. – Sokkal erősebb, mint azt jelenlegi helyezése mutatja. Nem véletlen, hogy júniusban a dobogón zárta az előző idényt, s azóta nem gyengült kerete.

A csapat mélyrepülése a legutóbbi fordulót követően Jeney Gyula vezetőedző állásába került …

  • Egy új edző érkezése mindig plusz energiákat mozgosít a játékosokban, ráadásul Schindler Szabolcs nem is ismeretlen Ajkán, ő vezette néhány éve az NB II-be a gárdát. Az együttes erőssége a támadójátéka volt az előző szezonben, vélhetően Gaál Bálinték ismét felszabadultabban futballoznak majd ellenünk, mint tették azt az elmúlt hetekben. Nálunk mindenki a fedélzeten, Major Marci egészségesen tért vissza az U21-es válogatott összetartásáról, eltiltottunk nincs. Remélhetően az elmúlt öt forduló eredményei alapján kellő önbizalommal lépünk pályára.

A bajnokság tizenegyedik fordulóját követően kéthetes szünet következik a pontvadászatban, így különösen fontos lenne, hogy sikerrel vegyük a vasárnapi akadályt.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020