Az idény legnehezebb idegenbeli meccse jön

Szerzo:
Feltoltve: 2023.szeptember 29

Egy héten belül a harmadik bajnoki mérkőzésen lép pályára csapatunk vasárnap, ráadásul kétszer utaznunk is kell(ett) aktuális ellenfelünkhöz.

A tizedik fordulóban az őszi idény talán legnehezebb idegenbeli összecsapása vár ránk. Ahhoz a Vasashoz látogatunk, mely egyértelműen a feljutás kiharcolását tűzte zászlajára, s jelenleg kettő ponttal az éllovas győriek mögött a harmadik helyen tanyázik a táblázaton.

Az angyalföldiek beragadtak a bajnoki rajton, két vereséggel (Budafok, Szeged) kezdték a szezont, és az ötödik játéknap után is csak egyetlen győzelem (Mosonmagyaróvár) állt a nevük mellett. Augusztus közepétől viszont szép lassan kiegyenesedtek, két döntetlen után zsinórban négy mérkőzést nyertek meg úgy, hogy tíz rúgott góljukra mindössze egyetlen válasz érkezett.

Ha az angyalföldi szurkolók nincsenek is elájulva a kedvencek mutatott játékától, azt azért elismerik, az eredmények miatt nem lehet okuk a panaszra, a Vasas valóban bejelentkezett a feljutásért zajló versenyfutásba.

Különösen az augusztusban Ausztriából hazahozott Tóth Milán lopta be magát a piros-kék drukkerek szívébe. A 21 éves, gyors, erőszakos támadó az utolsó öt bajnokin ötször is betalált és a győri Bumba mögött jelenleg a második helyen áll a góllövő listán.

Házi gólkirály-jelöltünk, Nagy Zoárd számára nem lesz ismeretlen terep a Fáy utca. Öt éven keresztül a Vasas Kubala Akadémián nevelkedett, s onnan indulva került a Balatonfüred, majd a Mosonmagyaróvár után idén nyáron Csákvárra.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020