Rajzolni sem lehetett volna szebben …

Szerzo:
Feltoltve: 2023.szeptember 26

Csapatunk a hétvégén bravúros győzelmet aratott Pécsett. Ezzel nem csak meghosszabbítottuk saját győzelmi sorozatunkat, de megfosztottuk idei veretlenségétől a PMFC-t és az idei bajnokság során mi vettük be először a piros-feketék hálóját. Az 1-0-ás sikerből az alig néhány perce csereként pályára lépő Juhász Levente parádés gólpasszal vette ki a részét.

  • Azt kérte Tóth Balázs, hogy futballozzak higgadtan, ne idegeskedjem túl a meccset, használjam ki a gyorsaságomat és próbáljak meg gólt szerezni, gólpasszt adni – elevenítette fel a gól előtti perceket 20 éves szélsőnk. – Labdát veszítettem a bal szélen, de azonnal visszatámadtam, s így Szakály Dininek sikerült is visszaszerezni. Egyből kitette elém a vonal mellé, én meg igyekeztem futtából, ballal megtalálni Nagy Zoárd fejét.

Rajzolni sem lehetett volna szebben …

  • Örülök, hogy pontos lett a beadásom, Zoárd pedig két ember szorításában is védhetetlenül fejelt a hálóba. Volt hátra még vagy tíz perc, a hazaiak pedig mindent elkövettek az egyenlítés érdekében, de ezúttal a védekezésünk is rendben volt, és megnyertük a meccset.

Csapatunk a bajnokság nyolcadik fordulójában a Kazincbarcika együttesét fogadja.


Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020