Ez a Barcika erősebb, mint egy éve volt

Szerzo:
Feltoltve: 2023.szeptember 26

Szerdán hétközi fordulót rendeznek a másodosztályú bajnokságban. Csapatunk 18 órai kezdettel a Kazincbarcika együttesét fogadja.

  • Hasonló meccset játszottunk vasárnap, Pécsett, mint a tavalyi szezonban – elevenítette fel a hétvégi bajnokit Tóth Balázs vezetőedző. – Stabil védekezésből igyekezett mindkét együttes eljutni az ellenfél kapuja el. Már az első félidőben is akadt egy, két kisebb lehetőségünk, de akkor nem sikerült a kapuba találnunk. A második játékrész elejét megnyomta a Pécs, de nagyon fegyelmezetten futballoztunk, így igazából talán két komolyabb védeni valója akadt Pécsi Árminnak. A cseréink jól szálltak be, a hajrában pedig Juhász Levi olyan gólpasszal szolgálta ki Nagy Zoárdot, melyet már vártunk tőle egy ideje.

Három győzelem zsinórban, ráadásul kapott gól nélkül. Szerdán viszont azt a Barcikát fogadjuk, mely ellen nem sok sikerélményünk volt a tavalyi szezonban …

  • Ez a mai Kazincbarcika pedig szerintem jobb csapat, mint volt egy éve. Jól igazoltak a nyáron, Ternován Patrik, Csilus Tamás, Papp Milán vagy éppen Kártik Bálint igazi erősítést jelent számukra. Nem véletlen, hogy mindössze egyetlen veresége van idén, azt is még július 30-án szenvedte el a Szeged ellen. Az azóta lejátszott hét meccsen veretlen maradt, pontot rabolt többek között a Vasas és a Gyirmót otthonából is. Nehéz meccs vár ránk.

A holnapi, csákvári összecsapást Nazsa Tamás vezeti, segítői Mohos Milán és Dobos Dávid lesznek.


Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020