Kellett a csapatnak, kellett a lelkemnek …

Szerzo:
Feltoltve: 2023.augusztus 29

Hétfő délután csörgött a telefonom, egy szegedi újságíró kolléga hívott.
Józsikám, gratulálok, nagyon szimpatikus, jó csapatotok van, lefociztatok minket. Különösen a fiataljaitok tetszettek, a második gól pedig pazar volt – dicsérte a Tisza-parti városban 2-0-ás győzelmet arató együttesünket a sok nagy csatát megélt ismerős.

Na igen, mintha átszakadt volna a gát játékosainkban, ezúttal nem csak jól, de eredményesen is futballoztak. Végre sikerült lehozni a kapott gólok tekintetében nullára egy meccset, elől pedig kétszer is bevettük a forduló előtt veretlen szegediek hálóját. Különösen a második találat sikerült emlékezetesre: 20 éves fiatalunk a tizenhatos előterében mellre vett egy labdát, majd jobbal kilőtte a bal felső sarkot.

  • Úgy gondolom, nagyon kellett a csapatnak és az én lelkemnek is az a gól – fogadta honlapunk gratulációját a bombagól szerzője, Gazdag Vajk. – Tudjuk, az egy gól nem előny, azaz hogy ne kelljen izgulni a hajrában, kellett a második találat. Mivel közvetlenül a bajnoki rajt előtt tértem vissza Csákvárra, kevesebb lehetőséget kaptam az elmúlt fordulókban. Az önbizalmamnak jót tett, hogy sikerült ekkora gólt rúgnom. Talán az utánpótlásban sikerült utoljára ekkorát szereznem.

Gazdag Vajk a tavalyi szezonban alapember volt csapatunkban, ám most ismét meg kell dolgoznia a helyéért. Ha ilyen gólokat szerez, újfent gyorsan a kezdőben találja magát …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020