Hat nap, harmadik meccs

Szerzo:
Feltoltve: 2023.augusztus 18

Erőltetett tempóban zajlik a másodosztályú bajnokság. Az együttesek hat nap alatt a harmadik találkozón lépnek pályára a holnapi, ötödik fordulóban.

Csapatunk a szerdai, hétközi játéknapon vereséget szenvedett Soroksáron, s ezzel a tizenharmadik helyről várja a szombati összecsapást. Vendégünk, a Budafok gárdája ezzel szemben remek formában futballozik az idei szezonban, négy meccséből hármat megnyert, egyszer döntetlenre végzett, s ezzel közvetlenül a listavezető sarkában topog.

Ha nem akarunk leszakadni riválisainktól, muszáj pontot, pontokat szereznünk a piros-feketék ellen. Ehhez elsősorban a védekezésünket kell rendbe tenni, hiszen eddig valamennyi összecsapáson 2-2 gólt kaptunk, így pedig még a pontszerzés is nehéz. Az is igaz ugyanakkor, hogy a helyzetkihasználásunkon is van mit javítanunk, mert hiába nem futballozunk rosszul a mezőnyben, ha kihagyjuk ziccereinket. Soroksáron például Farkas Aurél, Tamás Nándor és Nagy Zoárd is közel járt a gólszerzéshez, ám nem sikerült a kapuba találniuk.

Az ötödik forduló bajnoki találkozóira az augusztus 20-i állami ünnep miatt szombaton kerül sor. A holnap 19 órakor kezdődő, Budafok elleni mérkőzésünket Sipos Tamás vezeti, segítői Mohos Milán és Szabó Dániel lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020