Máris itt a hétközi forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2023.augusztus 15

Még csak most kezdődött el a másodosztályú bajnokság, de szerdán már a negyedik forduló mérkőzésein lépnek pályára az együttesek. Csapatunk a hétközi játéknapon a veretlen, eddig 7 pontot gyűjtött Soroksár vendége lesz a fővárosban.

  • Sajnálom az ETO elleni találkozót, mert ha csak egy picivel is több szerencsénk van, egy pontot begyűjthettünk volna – elevenítette fel a vasárnapi kilencven percet vezetőedzőnk, Tóth Balázs. – A meccs elején egyből nekünk volt ziccerünk, de elhibáztuk, a szünetig aztán a Győr több gólt is szerezhetett volna. A második félidő elején gyorsan megduplázták előnyüket a vendégek, ám attól kezdve mi futballoztunk jobban. Jól szálltak be a cseréink, néhány perc múlva szépítettünk, majd több komoly helyzetet dolgoztunk ki. Közel jártunk az egyenlítéshez, ám nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel.

Szerdán máris itt a következő forduló. Idei első idegenbeli mérkőzésünkön, Soroksáron lépünk pályára …

  • Jól kezdte a szezont Lipcsei Péter alakulata, két győzelem mellett egy döntetlent ért el. Érdekes mérkőzés lesz, hiszen két játszó csapat találkozik a Szamosi Mihály Sporttelepen. Bízom benne, hogy kicsit nagyobb koncentrációval eredményesek lehetünk a Haraszti úton.

A szerdán 17.30-kor kezdődő összecsapást Bana Gergely vezeti, segítői Bertalan Dávid és Kiss Balázs lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020