A harmadik érkező …

Szerzo:
Feltoltve: 2023.június 5

Miközben még csak tegnap este, az osztályozók végeztével vált teljessé a másodosztály 2023-24-es mezőnye, klubunk vezetői már javában dolgoznak a keret átalakításán. Ma reggelre felszállt a füst, megvan a harmadik nyári érkezőnk is.

Ismét sikerült egy olyan rutinos futballistával megegyeznünk, aki nagy segítség lehet fiataljaink számára. Simon András az MTK színeiben már 16 évesen bemutatkozott az élvonalban, majd három szezonon keresztül a Liverpool utánpótlásában, illetve tartalékcsapatában – egy évet kölcsönben, a spanyol Cordobánál – pallérozódott. Hazatértét követően olyan magyar csapatokban szerepelt, mint az ETO, a Paks, a Kecskemét, az MTK, míg az elmúlt három évet Gyirmóton töltötte. Végig járta a korosztályos válogatottakat, s tagja volt a legendás, U20-as világbajnokságon bronzérmet szerzett válogatottnak.

Simon András csákvári szerepléséhez sok sikert kívánunk!

Ugyanakkor lejárt szerződését nem hosszabbítottuk meg, s így távozik klubunktól Baranyai Ádám, aki az elmúlt két és fél évben sérülései miatt mindössze 15 mérkőzésen tudott pályára lépni.

Ádám két részletben összesen hat és fél évet töltött klubunknál, további pályafutásához sok sikert kívánunk!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020