Ez történt a 37. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2023.május 15

Csapatunk a bajnokság tegnapi, 37. fordulójában rendkívül fontos győzelmet aratott a kiesés elleni küzdelemben közvetlen riválisnak számító Nyíregyháza ellen.

A Diósgyőr 12 ezer(!) néző előtt, vesztes állásból fordítva győzött az ETO ellen. Az MTK a találkozó elején értékesített tizenegyessel tartotta otthon a három pontot a Kazincbarcikával szemben. A bronzérmes Ajka simán nyert a sereghajtó Dorog otthonában, míg a Szeged emberhátrányban is magabiztosan verte a Gyirmótot. A Soroksár tovább nyújtotta veretlenségi sorozatát, ezúttal Budafokról vitt haza egy pontot. A Pécs idegenbe is megnyerte a Szentlőrinc elleni megyei rangadót, a Kozármisleny pedig vesztett állásból fordítva tartotta otthon a három pontot a szezon végére leengedett Haladás ellen. A Siófok újabb győzelmével a nyolcadik helyre rukkolt előre.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Nyíregyháza 2-1, DVTK-ETO FC Győr 3-1, MTK-Kazincbarcika 1-0, Dorog-Ajka 0-3, Szeged-Gyirmót 3-0, Budafok-Soroksár 0-0, Szentlőrinc-Pécs 1-2, Mosonmagyaróvár-Siófok 0-1, Kozármisleny-Haladás 2-1.

A Békéscsaba-Tiszakécske mérkőzést május 15-én rendezik.

FRISS: Békéscsaba-Tiszakécske 2-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020