László Noelnek ajánlották a győzelmet

Szerzo:
Feltoltve: 2023.április 13

Csapatunk tegnap megszakítva nyeretlenségi sorozatát nagyon fontos sikert aratott Békéscsabán. Játékosaink a győzelmet a vasárnapi fordulóban súlyos sérülést szenvedett és még mindig kórházban fekvő társuknak, László Noelnek ajánlották.

Tóth Balázs vezetőedző alaposan belenyúlt megszokott kezdő tizenegyébe, s mint az eredmény mutatja, “ráérzett” a cserékre.

  • Számítottunk arra, hogy ez is egy olyan mérkőzés lesz, melyen elsősorban a küzdelem dominál – kezdte meccs utáni értékelését szakvezetőnk. – Mindkét csapat erős volt a pontrúgásokban. Az első gólunk szabadrúgásból született, s a vezetés erőt és hitet adott az együttesnek a folytatásra. Sajnos az első játékrészben hiányzott a pontosság a játékunkból, a Békéscsaba pedig egy szögletet követően egyenlített. A szünetben rendeztük a sorokat, cseréink is jól szálltak be, s végül a forduló talán legszebb góljával (Magyar Zsolt szerezte – a szerk.), óriási akarattal küzdve megnyertük a rendkívül fontos összecsapást. Tisztában vagyunk vele, nem nyugodhatunk meg, további győzelmekre van még szükségünk, hogy lerázzuk üldözőinket.

S ha már játékosaink szóba hozták László Noelt. Sérült játékosunk sajnos vasárnap óta még mindig a fehérvári kórház lakója.

  • Kedden délután írt a dorogiak játékosa, Albert Ádám – tudtuk meg László Noeltől. – Elnézést kért a történtekért, nem akart sérülést okozni. Megbeszéltük a dolgot, tisztában vagyok vele, hogy nem akart kórházba juttatni, de azért csúnyán nézett ki az ütközés. Nincs harag bennem, csak legyek rendben. Az urológián és a sebészeten is megvizsgáltak szerdán, azok után döntöttek úgy az orvosok, hogy még mindig nem engednek haza. Tegnap néztem a neten a meccset, nagyon szorítottam a srácoknak. Nagy győzelmet arattak, remélem most már elindulunk felfelé.

Csapatunk vasárnap a Budafok együttese ellen folytatja bajnoki szereplését.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020