Brusztolós, verekedős meccsre számíthatunk

Szerzo:
Feltoltve: 2023.április 8

Az elmúlt hetek eredményei miatt – bármennyire is furcsa – a tavaszi idény mérkőzésén lépünk pályára vasárnap délután. Mind számunkra, mind a kiesés elől menekülő dorogiak számára sorsdöntő lehet az összecsapás. A győztes ugyanis nagyot léphet előre céljai elérése érdekében …

  • Nem számíthatunk szép meccsre – vélekedett a holnapi összecsapásról Tóth Balázs vezetőedző. – Egyik csapat sincs könnyű helyzetben, hiszen mi az osztályozós helyek közelébe csúsztunk vissza, a dorogiak pedig a kiesést szeretnék elkerülni. Éppen ezért ezúttal elsősorban nem is a futballtudás, hanem sokkal inkább a mentális erő dönthet a pontok sorsáról. Sokat beszélgettünk a héten a játékosokkal, egyénileg és csapat szinten egyaránt. Remélem, mindennek a pályán is meglesz az eredménye.

A Dorog utolsó hét meccsén mindössze négy gólt kapott – mindannyiszor egyet -, s hármat rúgott. Ötször 1-0 (vagy 0-1), egyszer, egyszer pedig 1-1, illetve 0-0 lett a végeredmény, azaz nem számíthatunk gólzáporos kilencven percre.

A Dorog várható összeállítása: Molnár Zs. – Kárász, Preklet, Papp M., Kotula M. – Barna G., Lénárth – Kapornai, Király P., Szedlár – Szalai J.

Ősszel úgy végeztünk 1-1-re a Buzánszky Jenő Stadionban, hogy Mészáros Dávidot már a 2. percben kiállította a játékvezető. Az akkori döntetlennel most egyik csapat sem lehetne elégedett …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020