A tűzzel játszunk …

Szerzo:
Feltoltve: 2023.április 4

A bajnokság múlt hétvégi, huszonkilencedik fordulójában csapatunk hatpontos meccsen, 1-0-ás vereséget szenvedett a Szentlőrinc otthonában és a táblázaton visszacsúszott az éppen még nem osztályozós helyezést jelentő tizenötödik pozícióba.

  • A tavaszi idény leggyengébb első félidejét produkáltuk vasárnap – kezdte értékelését érhető elkeseredéssel a hangjában vezetőedzőnk, Tóth Balázs. – Mindennél többet mond, úgy játszottuk le az első félidőt, hogy egyetlen helyzetet sem dolgoztunk ki. A szünet után aztán gyorsan jött a kiállítás, s attól kezdve emberhátrányban kellett volna legalább döntetlenre menteni a meccset. Ekkor már jobban játszottunk, tíz emberrel is fölénybe kerültünk. Akadt néhány helyzetünk is, de nem sikerült egyenlítenünk.

A jelek szerint tehát hiába teljesítettünk a várakozás felett az ősz idényben és töltöttük a telet a nyolcadik helyen, az elmúlt évekhez hasonlóan ismét a tűzzel játszunk, a kiesés elkerülésért kell küzdenünk a bajnoki hajrában. A 2021-22-es idényben csupán az utolsó fordulóban – az Ajkát győztük le 1-0-ra -, már Tóth Balázs vezérletével biztosítottuk be bent maradásunkat, míg a 2020-21-as szezonban a 37. játéknapon dőlt el, hogy megőrizzük NB II-es tagságunkat.

Még van hátra kilenc forduló, jó lenne nem a bajnoki hajrára hagyni a döntést. Ahhoz viszont most már NYERNI KELL! Pláne, hogy közvetlen riválisainkkal – vasárnap például a Doroggal – találkozunk az elkövetkező hetekben. Az a csapat, amelyik két meccsen képes négy pontot szerezni a feljutó MTK ellen, nem eshet ki.

De ezért a pályán kell tenni!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020