Döntő ütközetek áprilisban

Szerzo:
Feltoltve: 2023.március 27

A magyar válogatott mérkőzései miatt a múlt hétvégén nem volt forduló a másodosztályú bajnokságban. Két hét áll a csapatok rendelkezésére, hogy rendezzék soraikat, illetve a jó passzban lévők átmentsék formájukat az áprilisi nagy menetelésre.

Mert nem akármilyen sorozat vár az NB II-es mezőnyre. És ez különösen hatványozottan érvényes együttesünkre … Vasárnaptól egy hónap alatt hét bajnokin lépünk pályára – két hétközi fordulót is rendeznek -, s abból hat(!) igazi ki-ki meccs lesz. Márpedig ezeken kell bebiztosítanunk jövő évi másodosztályú tagságunkat.

A sort most hétvégén Szentlőrincen (18.) kezdjük, aztán fogadjuk a Dorogot (19.), utazunk Békéscsabára (17.), majd jön a Budafok (10.). Mosonmagyaróvár (12.) után érkezik hozzánk a Kozármisleny (20), végül az éllovas Diósgyőr otthonában zárjuk az áprilist.

Az előnyünk öt pont az osztályozós helyeken (16-18.) tanyázó Nyíregyháza, Békéscsaba, Szentlőrinc hármassal, illetve nyolc a már kieső pozícióban lévő Doroggal és tizenegy az utolsó Kozármislennyel szemben.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020