Ez a döntetlen felért egy győzelemmel

Szerzo:
Feltoltve: 2023.március 21

Csapatunk a bajnokság múlt hétvégi fordulójában továbbra sem tudta megtörni nyeretlenségi sorozatát, de … De így is olyan bravúrt sikerült végrehajtania, mint nagyon keveseknek az NB II-ben … A forduló előtt listavezető MTK ellen 0-0-ás döntetlent ért el. A fővárosiak az eddig lejátszott 28 bajnoki mérkőzésből mindössze tíz meccsen nem tudtak nyerni, s egyelőre mi vagyunk az egyetlenek, akiket egyszer sem győztek le a 2022-23-as pontvadászat során. Sőt, rajtunk kívül csupán a DVTK és a Nyíregyháza úszta meg egyszer, egyszer, hogy érintetlen maradt a hálója. A kék-fehérek november óta zsinórban kilenc meccsen diadalmaskodtak, miközben 19-3-as gólkülönbséget hoztak össze.

  • Egyszer volt Budán kutyavásár, ami esetünkben az őszi, Hungária körúti győzelmünket jelentette. Ez a mostani döntetlen azonban győzelemmel ér fel számunkra – elevenítette fel a vasárnapi kilencven percet vezetőedzőnk, Tóth Balázs. – Emberfelettit küzdöttek játékosaim, kúsztak, másztak a számunkra rendkívül fontos egy pontért. Mindennél többet mond, hogy az MTK öt és fél hónap után (október 5-én, Nyíregyházán) játszott le úgy meccset, hogy nem talált a kapuba.

Több játékosunk is átlagon felüli teljesítménnyel rukkolt ki. A jók között is talán a legjobb 25 éves, saját nevelésű kapusunk, Zelizi Patrik volt, aki lehúzta a rolót a góllövő-listát vezető, egykori válogatott támadó, Németh Krisztián és társai előtt. Rendkívül magabiztosan védett, s több olyan ziccert is hárított, amikor a lelátón helyet foglalók már elkönyvelték a gólt.


Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020