… pedig volt esélyünk a pontszerzésre

Szerzo:
Feltoltve: 2023.március 14

Mint köztudott, csapatunk a múlt hétvégén nem tudta megszakítani nyeretlenségi sorozatát és 2-1-es vereséget szenvedett a táblázat negyedik helyén tanyázó Gyirmót vendégeként. Aki látta az összecsapást megerősítheti, egy kis szerencsével simán szerezhettünk volna pontot, ám sajnos hetek óta ilyen passzban vagyunk …

  • Bár alig húsz perc alatt kétgólos hátrányba kerültünk, de gyorsan visszajöttünk a meccsbe Körmendi Kevin remek lövését követően – kezdte értékelését Tóth Balázs vezetőedző. – Attól kezdve teljesen kiegyenlített volt a mérkőzés, számtalan helyzetünk volt nekünk is, de sajnos nem sikerült megszereznünk az egyenlítő találatot.

Az elmúlt meccseken sorra kaptuk az elkerülhető gólokat …

  • … pedig egyszer sem focizták le védelmünket. Ezekre a találatokra, egyéni hibákra nem lehet felkészülni. A gyirmóti első gólra még lehet azt mondani, hogy balszerencsés volt, hiszen Baranyai Ádám ápolása miatt létszámhátrányban voltunk és éppen az ő embere érkezett üresen a kapu elé, de a másodikat nem lehet megmagyarázni.

A hétvégén újabb nehéz – ha nem a legnehezebb tavaszi – feladat vár csapatunkra, a bombaformában lévő, a DVTK ellen hétfőn este diadalmaskodó és immár listavezető MTK-t fogadjuk Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020