Az edzéseken nincs jele a hétvégi hibáknak

Szerzo:
Feltoltve: 2023.március 10

A hétvégén már a 27. forduló mérkőzésein lépnek pályára a másodosztályú bajnokság csapatai. Együttesünk vasárnap délután a tavaly még élvonalban szerepelt, jelenleg a táblázat negyedik helyén álló Gyirmót vendége lesz.

Nem a legjobb hangulatban várja csapatunk a hétvégi összecsapást. Míg a hazai gárda – annak ellenére, hogy legutóbb 3-1-es vereséget szenvedett a Diósgyőr otthonában – jó formában, önbizalommal telve készül a vasárnapi kilencven percre, addig játékosaink vállát a sikertelenség terhe nyomja.

  • A Barcika elleni vereséget követően volt egy komoly fejmosás az öltözőben, igyekeztünk rávilágítani azokra a hibákra, melyeknek isszuk a következményeit – tájékoztatta honlapunkat vezetőedzőnk, Tóth Balázs. – Hiába dolgoznak tisztességesen a srácok az edzéseken, hiába nincs jele hét közben, hogy figyelmetlenek, szétszórtak leszünk vasárnap, a meccseken mégis képesek vagyunk belehibázni tavasszal a legegyszerűbb szituációkba is. A fejekben kell rendnek lenni ahhoz, hogy visszataláljunk a régi útra, hogy ismét sikeresek legyünk. Az elmúlt meccseken hiányzott az a gyilkos ösztön, mely a győzelmekhez kell, mely korábban jellemezte is játékunkat. Bízom benne, hogy mindenki megértette helyzetünket és mindez az eredményen is látszani fog.

Vasárnap az ellen a Gyirmót ellen kell bizonyítanunk, melytől ősszel, hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedtünk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020