A feljövőben lévő Kazincbarcikát fogadjuk

Szerzo:
Feltoltve: 2023.március 3

A hét végén a huszonhatodik forduló összecsapásaival folytatódik a másodosztályú bajnokság. Csapatunk vasárnap 14 órakor a Kazincbarcika együttesét fogadja.

A borsodi alakulat újoncként remekül kezdte a 2022-23-as bajnokságot. A hetedik fordulót követően, mikor is 2-0-ra legyőzte csapatunkat, a második helyen állt a táblázaton. Szeptember negyedike után azonban mélyrepülésbe kezdett, tizenkét fordulón keresztül nem tudott nyerni, s csupán a téli szünet előtti utolsó találkozón, Dorogon gyűjtötte be ismét a három pontot. Az idei esztendőt a tizenharmadik helyről, zsinórban három vereséggel kezdte a Barcika, s ez már Varga Attila vezetőedző állásába került. Az elmúlt két meccsen előbb Simon László, majd a frissen kinevezett újdonsült szakvezető, Csábi József dirigálta a KBSC-t, s az együttes a sereghajtó Kozármisleny, illetve a listavezető Diósgyőr ellen is diadalmaskodott.

Jelenleg kettő pontra áll csapatunk mögött a Kazincbarcika, azaz ha nem akarjuk, hogy helyet cseréljünk a táblázaton vasárnapi vendégünkkel, pontot, pontokat kell szereznünk ellenük.

Nem lesz egyszerű, hiszen legutóbbi két győzelmének köszönhetően önbizalommal telve érkeznek Csákvárra a sárga-kékek. A jelek szerint korábbi szellős védekezésüket sikerült stabilabbá tenni, amit bizonyít, hogy az elmúlt 180 percben érintetlen maradt hálójuk. Takács Tamás személyében a KBSC keretében is találni egykori csákvári játékost. A hórihorgas támadó az elmúlt idényben 13 gólt szerzett színeinkben.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020