Ominger Gergő visszatért …

Szerzo:
Feltoltve: 2023.március 2

Az elmúlt esztendő egyik felfedezettje szurkolóink számára Ominger Gergő volt. A Puskás Akadémiától érkezett 19 éves középpályás szép lassan csapatunk meghatározó, majd a tavaszi idény második felében már az egyik legjobb teljesítményt nyújtó játékosa lett. Nem véletlenül “kerülgették” a nyári átigazolási időszakban élvonalbeli klubok. Aztán június végén keretünk tagjaival elkezdte a felkészülést az új idényre és a harmadik edzésen súlyos sérülést szenvedett. Ez pedig az egész őszi szezonjára rányomta bélyegét.

A 2022-23-as idényben mindössze másodjára volt a kezdőcsapat tagja múlt vasárnap. Sőt, először töltötte a pályán a teljes játékidőt. Góljával azonban így is azonnal elévülhetetlen érdemeket szerzett pécsi pontszerzésünkben.

  • Senki nem bántott, egy ártatlan szituációt követően, fordulás közben lábközépcsont-törést szenvedtem, s másnap már meg is műtöttek – elevenítette fel a nyári “balesetet” Ominger Gergő. – A rehabilitációt, illetve a felépülést követően négy hónappal később, október végén kapcsolódhattam be a közös munkába. Ugyan novemberben csereként már háromszor pályára léphettem, de igazából úgy érzem, a téli felkészülés alatt értem utol teljesen magam. Egy hete, az Ajka ellen voltam idén először kezdő, majd most Pécsett megszereztem szezonbeli első gólomat.

Bár a találatoddal vezettünk a Mecsekalján, végül mégis “csak” egy ponttal tértünk haza …

  • Az idénnyitón elszenvedett vereség óta egyre jobban játszunk, nem véletlen, hogy előttünk álló, jó csapatokkal, mint a Soroksár, az Ajka, vagy most a dobogós Pécs ellen döntetlenre végeztünk az elmúlt hetekben. Stabilak vagyunk, ám sajnos a helyzetkihasználásunk nem az igazi. Ha azon tudunk javítani, azonnal jönnek a győzelmek is.

Csapatunk a hétvégén a Kazincbarcika együttesét fogadja Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020