Zsinórban a negyedik döntetlen

Szerzo:
Feltoltve: 2023.február 28

Mint köztudott, a bajnokság huszonötödik fordulójának múlt vasárnapi mérkőzésén csapatunk 1-1-es döntetlent játszott a táblázat harmadik helyén tanyázó Pécs együttesének otthonában.

  • A meccs összképét nézve reális a döntetlen – foglalta össze tömören véleményét a látottakról vezetőedzőnk, Tóth Balázs. – Jól kezdtük a meccset, gyorsan vezetést szereztünk Ominger Gergő révén, s az első félórában akár le is zárhattuk volna a három pont sorsát. Elég talán, ha csak Fejős Áron kapufáját említem … A legrosszabbkor, közvetlenül a szünet előtt egyenlített a hazai gárda. A második félidőben ugyan a Pécs irányította a találkozót, de Torvund Alexander kiállításáig nem sikerült igazán komoly ziccert kialakítania. Azt viszont be kell vallani, hogy a hajrában nagyon nyomtak a házigazdák, s benne volt a játékukban a gól. Erőnket bizonyítja, hogy húszperces létszámhátrányunk ellenére is pontot raboltunk a dobogós otthonából.

A pécsi 1-1-el zsinórban negyedik alkalommal végzett döntetlenre csapatunk, mely a következő fordulóban azt a Kazincbarcikát fogadja, mely legutóbb legyőzte a listavezető Diósgyőrt.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020