Ez történt a 25. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2023.február 27

Csapatunk az utolsó húsz percben, tíz emberrel futballozva döntetlenre végzett, a dobogó alsó fokán tanyázó Pécs vendégeként a bajnokság 25. fordulójának tegnapi mérkőzésén.

A játéknap meglepetését a kiesés elől menekülő Kazincbarcika okozta, mely legyőzte a listavezető Diósgyőrt. Az MTK hazai környezetben kiizzadta a győzelmet a Mosonmagyaróvár ellen, s ezzel látótávolságra került az éllovas mögött. A Gyirmót már az első félidőben megszerezte a vezetést a sereghajtó helyre visszacsúszó Kozármisleny ellen, s végül biztosan nyert, míg az Ajka és a Soroksár kiütéses győzelmet aratott a Nyíregyházával, illetve a Haladással szemben. Az ETO idegenben verte a Tiszakécskét, a Budafok pedig hatpontos meccsen nyert Szentlőrincen. A Békéscsaba a hajrában mentette döntetlenre dorogi meccsét, s így továbbra is maga mögött tartotta riválisát.

Eredmények: Pécs-Aqvital FC Csákvár 1-1, Kazincbarcika-Diósgyőr 1-0, MTK-Mosonmagyaróvár 1-0, Gyirmót-Kozármisleny 2-0, Ajka-Nyíregyháza 4-1, Soroksár-Haladás 4-0, Tiszakécske-ETO FC Győr 0-2, Szentlőrinc-Budafok 1-2, Dorog-Békéscsaba 1-1.

A Szeged-Siófok találkozót hétfőn 19 órakor rendezik.
Friss: Szeged-Siófok 1-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020