Az első gól után, jöhet az első győzelem

Szerzo:
Feltoltve: 2023.február 18

Vasárnap az Ajka együttese ellen folytatja tavaszi bajnoki szereplését csapatunk. Idei három mérkőzésünkön nyeretlenek maradtunk, mindössze kettő pontot szereztünk, azaz nagyon hiányzik már egy győzelem …

  • Siófokon gyengén játszottunk (2-0), a Soroksár ellen már nem futballoztunk rosszul (0-0), legutóbb Tiszakécskén pedig megszerezve első tavaszi gólunkat, idegenben végeztünk döntetlenre (1-1) – foglalta össze tömören 2023-as bajnoki meccseinket vezetőedzőnk, Tóth Balázs. – Most már itt az ideje, hogy meglegyen idei első győzelmünk is. Egész héten jól dolgoztak a játékosok, érezni rajtuk, hogy nagyon szeretnék már megtörni nyeretlenségi sorozatunkat. Úgy érzem, tisztességesen felkészültünk az Ajkából, melynek véleményem szerint az egyik legerősebb a kerete a másodosztályban. Tele van rutinos futballistával, akik jók az egy, egy elleni játékban, pontrúgásokban. A saját játékunkat nyújtva azonban sikeresek lehetünk ellenük.

A Tersztányszky Ödön Sportközpontban holnap 14 órakor kezdődő találkozót Jakab Árpád vezeti, segítői Nagy Viktor és Szabó Dániel lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020