Bátor Ajkára készülhetünk

Szerzo:
Feltoltve: 2023.február 16

A hét végén a 24. forduló összecsapásaival folytatódik a másodosztályú bajnokság. Csapatunk a táblázat hatodik helyén álló Ajka együttesét fogadja a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban.

A vendég zöld-fehér alakulat öt ponttal többet gyűjtve csapatunknál, közvetlenül az élmezőny mögött tanyázik. Stílusos, jó futballt játszó gárda, melynek keretében Tar Zsolt, Sejben Viktor és a kapus Horváth Dániel személyében három egykori játékosunk is található.

Mióta november elején Jenei Gyula vezetőedző kezébe került a marsallbot, szakított biztonságra épülő játékával az együttes. A korábbinál sokkal agresszívebb futballt játszik az Ajka, kilenc meccséből csupán az MTK és legutóbb a DVTK ellen szenvedett egygólos vereséget (2-3, illetve 0-1), miközben hatszor győztesen hagyta el a pályát. Igaz ugyanakkor, idei három találkozója nem egészen úgy sikerült, ahogy arra szurkolói számítottak. A nyitányon úgy ikszelt hazai pályán a Mosonmagyaróvárral, hogy csupán a hajrában egyenlített, majd a kieső helyen tanyázó Kozármisleny otthonából izzadságszagú 1-0-ás győzelemmel tért haza. Szakvezetője véleménye alapján alapján múlt vasárnap ugyan lefocizták a listavezető DVTK-t a pályáról, ám ezért (0-1) nem járt pont.

Hogy mire számíthatunk vasárnap? Az Ajka otthon és idegenben is felvállalja a bátor támadójátékot, pontrúgásai életveszélyesek, azaz nem hagyhat ki figyelmünk egyetlen pillanatra sem …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020