Három cs…

Szerzo:
Feltoltve: 2023.február 3

Múlt hét végén kezdődött meg a másodosztályú bajnokság idei idénye. Csapatunk Siófokon, soros ellenfelünk, a Soroksár hazai pályán, a Diósgyőr ellen szenvedett vereséget.

Most vasárnap tehát CSalódott CSapatok CSatája következik a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban. A vasárnap 14 órakor, Csákváron megrendezésre kerülő találkozót Nagy Róbert vezeti, segítői Berényi Ákos és Máyer Gábor lesznek.

Jelenleg azonos pontszámmal (28), a 9-10. helyen állunk a táblázaton a Soroksárral. Ősszel úgy játszottunk 2-2-t a fővárosban, hogy a hazai gárda a 97. percben(!), tizenegyesből egyenlített.

Az idei nyitófordulóban hozzánk hasonlóan gólképtelennek bizonyult a sárga-fekete gárda, de míg mi két gólt kaptunk Siófokon, Holczer Ádám kapuját ötször vették be a diósgyőri támadók.

Lipcsei Péter együttesében két egykori játékosunk is pályára léphet vasárnap Csákváron: Kékesi Alex és Sipos Zoltán nem is olyan régen még csapatunkat erősítette. Két, ősszel meghatározónak számító játékos távozott Soroksárról a télen, Haris Attila Paksra, Lőrinczy Attila Diósgyőrbe szerződött. A helyükre érkezett a középpályás Németh Erik (ZTE, ősszel Szentlőrinc), a bal oldali védő Vincze Ádám (ETO FC Győr), valamint a már említett Sipos Zoltán (Haladás). Eltiltott nincs a soroksári keretben, Lisztes Krisztián játéka viszont részleges bokaszalag-szakadás miatt erősen kérdéses.

Mivel rendkívül szoros a középmezőny, a nyolcadik és a még biztos bent maradást jelentő 15. helyezett között mindössze három pont a különbség, különös jelentőséggel bír a vasárnapi összecsapás. A győztes lélegzetvételhez jut, a vesztes viszont nehéz helyzetbe kerül(het).


Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020