Elérkeztünk az utolsó fordulóhoz …

Szerzo:
Feltoltve: 2022.december 9

A hét végén elérkezünk a 2022-23-as bajnokság idei utolsó játéknapjához. A 20. fordulóban azzal a Haladással találkozunk, mellyel a július 31-i nyitányon 1-1-es döntetlent játszottunk Szombathelyen.

Mindössze egyetlen pont választja el csapatunk a táblázat hatodik helyén tanyázó vasi zöld-fehérektől, akik utolsó két meccsüket megnyerve előzték meg együttesünket. De nem csak a pontok számában (29:28), hanem a szerzett (27:26), illetve kapott gólok (26:21) tekintetében sem mutatkozik lényeges különbség. Leginkább a két gárda játékstílusában fedezhető fel komolyabb eltérés. A szombathelyi alakulat kemény, agresszív stílusával, a rögzített játékhelyzetekre épülő támadójátékával majd minden ellenfelének meggyűlt a baja a másodosztályban.

A hétgólos Rácz Barnabás mellett az együttes legveszélyesebb játékosa az Molnár Rajmund – hat találatnál jár -, aki az előző idényben még csapatunkat erősítette. Rajta kívül is akadnak ismerősök a vasi keretben, a középső védő Csató Martin két ciklusban is, míg Derekas Zoltán idén tavasszal volt az Aqvital FC játékosa.

A vasárnap 13 órakor, a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban megrendezésre kerülő találkozót Csonka Bence vezeti, segítői Tóth II Vencel és Vad Anita lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020